Nieten

Geniete brochures worden met 2 of 4 nieten gebonden en afgewerkt. Hierdoor kunt u uw brochure opbergen in een ringband of ordner.


Gelijmd

De lijmbinding zorgt ervoor dat het binnenwerk netjes in het omslag wordt verlijmd, wat zorgt voor een luxe uitstraling. 


Genaaid

Bij genaaide brochures worden de binnenwerk pagina's gelijmd en met garen aan elkaar vastgenaaid. Door deze duurzame afwerking heeft de brochure een extra lange levensduur.


Wire-o

Brochures met wire-o binding zijn ideaal voor o.a. naslagwerken en jaarverslagen. Door de metalen ringband aan de linker- of bovenkant zijn de pagina's makkelijk om te slaan.


Plastificatie Mat

Plastificeren heeft een sealrand waardoor het waterdicht is aan de zijkanten. Voor een extra luxe uitstraling wordt het omslag van de brochure voorzien van een mat look.


Plastificatie Blinkend

Plastificeren heeft een sealrand waardoor het waterdicht is aan de zijkanten. Voor een extra luxe uitstraling wordt het omslag van de brochure voorzien van een Blinkend look.


Plastificatie Softtouch

Plastificeren heeft een sealrand waardoor het waterdicht is aan de zijkanten. Voor een extra luxe uitstraling wordt het omslag van de brochure voorzien van een soft touch gevoel wanneer uw klanten de brochure vast hebben.


Softcover

Bent u op zoek naar een drukker voor uw softcover boeken of brochures? Wij drukken softcover brochures in allerlei soorten.


Hardcover

Heb jij altijd al een eigen boek willen hebben? Dan kan het bij koset. Jouw tekst en foto's worden perfect beschermd door een harde kaft!